Kulinarika Hiša posebne sorte

Razvajanje prav posebne sorte

Za 2 osebi

Podajte se v idilične Kodrete, na oddih od sodobnega ritma življenja z velikim ščepom kreativnosti. V svoji barviti preobleki vas tam čaka Hiša posebne sorte, edinstveni sprostitveni, nastanitveni in kulinarični objekt. Povabili vas bodo v prekrasno, značilno primorsko klet, kjer je vsa notranja oprema sestavljena iz naravnih materialov. Njihov kuhar bo za vas pripravil okusne domače in druge sezonske jedi, ki pretežno temeljijo na sestavinah, pridelanih na ekološki kmetiji ter vodilu ≫okusi preteklosti danes≪. Tako kot v sami pokrajini se pestrost kaže tudi v dobrotah, pripravljenih v Hiši posebne sorte, njihova ponudba pa se, prav zaradi želje po popolni simbiozi z naravo, skozi leto spreminja. Srknite tam še požirek eko domačega jabolčnika in vaša sreča bo popolna.

Darilni bon lahko izkoristite za :

  • Predjed, glavno jed, sladico, kozarec vina (Druge pijače niso vključene.) En bon velja za dve osebi. Dobili boste en meni na osebo.
  • V Hiši posebne sorte zelo pogosto spreminjajo ponudbo jedi, saj je odvisna od sezone in kuharjevega navdiha. Vabimo vas, da jih ob rezervaciji povprašate, kaj trenutno ponujajo, seveda pa vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri ob vašem prihodu.
 • Niveau 0 0 mnenj

  Mnenja

  Vaše mnenje

  MNENJA O PONUDNIKU

  > Napišite mnenje

  Ostala doživetja v tem paketu

  • Akademija Jezeršek

   Akademija Jezeršek
   4207 Cerklje na Gorenjskem

   Priprava jedi, ki s harmonijo okusov pričarajo čisto posebno doživetje, zahteva domišljijo, pa tudi poznavanje ...

   Več

  Primeri novih doživetij iz paketov ZVEZDAR